Z rýb a rybích receptov nie je nikdy dosť. Zoltán Andrejszky si to dobre uvedomuje, a preto napísal pokračovanie knihy Kuchyňa milovníkov rýb, v ktorej milovníkom rýb ponúka ďalších päť... viac
Z rýb a rybích receptov nie je nikdy dosť. Zoltán Andrejszky si to dobre uvedomuje, a preto napísal pokračovanie knihy Kuchyňa milovníkov rýb, v ktorej milovníkom rýb ponúka ďalších päťdesiat sladkovodných receptov.
Moderátor televíznej relácie Fishing & Hunting teraz publikuje svoje úžasné úlovky, ale už aj píše svoje najzaujímavejšie recepty. Mužským štýlom veľkoryso pristupuje k chutiam a ingredienciám, ale zároveň ich sprístupňuje aj praktickým gazdinkám a domácim kuchárkam. Odvážne používa koreniny, zeleninu a ovocie a ponúka nezvyčajné kombinácie tejto skvelej ingrediencie: rýb.
Recepty obsahujú tradičné jedlá, ako sú srbský kapor, pijanské halászlé a šťuka s kyslou smotanou a hubami. Nájdeme tu však aj jedlá, ktoré sa zvyčajne s rybami nepripravujú, ako napríklad brašovký tolstolobik, plnená paprika s amurom, plnená kapusta so sumcom alebo zemiaky so sumcom a paprikou. Bohatý výber od polievky cez predjedlá, šaláty až po hlavné jedlá.
V balení | 1 |
---|