Skúsenosti hovoria, že každého, kto len trochu rád varí, vie vždy prekvapiť dobre zvolená kuchárska kniha. Svet gastrokníh už dávno nie je o striktných zbierkach receptov. viac
Skúsenosti hovoria, že každého, kto len trochu rád varí, vie vždy prekvapiť dobre zvolená kuchárska kniha. Svet gastrokníh už dávno nie je o striktných zbierkach receptov.
V knihe nájdeme to pravé nielen v receptoch, ktoré sa točia za sebou, ale aj v živote, zvykoch, stravovaní a lokalitách rôznych druhov rýb (kapor, amur, sumec, ostriež, šťuka, losos, losos, jeseter, úhor, pstruh, výbeh, pleskáč). Okrem toho, že ich môžeme spoznať, môžeme pomocou profesionálnych rybárov nahliadnuť aj do ich lovu.
Recepty sú vzrušujúce vďaka pestrým, chutným fotografiám a postupy sú vzrušujúce pomocou obrázkov života a akcie na nábreží.
Cieľom knihy je v tematickom zborníku propagovať konzumáciu rýb, upriamiť pozornosť na uvedomelé a zdravé stravovanie a podnietiť individuálny, rodinný či priateľský rybolov k spoločnému vareniu.
V balení | 1 |
---|